Sant Jordi, des del balcó de ca vostra

Aquesta setmana que entram, a banda de ser la que celebrarem, confinats encara, el patronatge de Sant Marc (amb caragols molt possiblement comanats o de granja), també serà la de Sant Jordi i el Dia del Llibre. La Biblioteca de Sineu ha desplegat tots els seus mitjans i convida a tothom a participar en aquesta setmana de les Lletres i del patró dels enamorats, les parelles, i de celebració de la primavera.

Podeu consultar els actes en aquest cartell:

Un dels actes que destaca és el concurs de microrelats, adreçat a joves d’entre 11 i 25 anys, amb premis sorpresa per als millors contes dels participants. Es poden presentar microrelats fins dia 3 de maig, que hauria estat la Fira. Les bases de participació es poden consultar aquí: https://bit.ly/Microrelats20

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: