Una nova revista per al Pla de Mallorca, “El Pla”

L’associació Pla de Mallorca XXI ha publicat avui el primer número d’El Pla, revista mensual que donarà compte de tots els esdeveniments importants que tinguin lloc a aquesta comarca oficialment conformada per catorze municipis. D’ençà que la revista L’Observador del Pla de Mallorca no es publica (això era l’any 2011), no existia cap publicació que abasti tots els municipis de la comarca.

Pla de Mallorca XXI és una associació creada el març de 2020, per una trentena de persones vinculades a la comarca. És una entitat amb voluntat de ser un observatori de referència sobre el Pla de Mallorca, un projecte col·lectiu per reflexionar i proposar idees pel futur del Pla, amb perspectiva històrica, col·laborant amb les institucions públiques i les entitats privades i socials que hi fan feina en tots els pobles de la comarca.

Es pot descarregar el número 0 d’El Pla en el web de Pla de Mallorca XXI.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: