Dissabte tot Sineu podrà sortir sense la restricció de franges horàries

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, va anunciar ahir que a la primera fase de desconfinament, que comença demà dia 2 de maig, es permetria la pràctica de l’esport individual i que fins a dues persones que convisquin juntes, majors de 14 anys, puguin fer una volta plegades com a màxim durant una hora per dia. En el cas dels municipis grans, hi ha restriccions per franja horària, emperò als municipis que no arriben a 5000 habitants, com Sineu, ho podran fer entre les 6 h i les 23 h.

Les condicions són que aquestes sortides fora de casa siguin dins el municipi de residència i a un radi màxim d’un quilòmetre del domicili, i que l’esport es practiqui fora sortir del terme municipal. No es permet el contacte físic amb altra gent que puguin topar durant el passeig.

Per descomptat, es mantenen les sortides dels infants amb un dels seus pares o tutors i, a partir de llavors, es permetran les de persones dependents amb una persona cuidadora. Qui no pot sortir són persones que presenten símptomes de la COVID-19 o que estan en quarantena.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: