Publicitar la fira

Ferias de Mayo.- Acto seguido el Concejal Sr. [Lorenzo] Ferrer Ramis, propone que, considerando de suma importancia para el Municipio conseguir la máxima afluencia de gente a esta villa en las próximas ferias que han de celebrarse los próximos días 3 y 4 de Mayo del presente año, estima conveniente se anuncie la celebración de tales ferias, en los periódicos de mayor tirada de la Isla. Examinada la propuesta es aceptada por unanimidad, acordándose se anuncien las citadas ferias en los periódicos “Baleares”, “Correo de Mallorca”, “La Almudaina” y “Hoja Oficial del Lunes”. Además se acuerda por unanimidad a propuesta de la Presidencia, se verifique intensa propaganda en los pueblos circunvecinos de las indicadas ferias, mediante reparto de programas y folletos al efecto.

(Arxiu Municipal de Sineu. Actes de sessions de la Comissió Permanent. Sessió del 22 d’abril de 1953).

Aquest acord és el primer del qual tenim constància que planteja publicitar la fira i el firó de Sineu, la fira agrícola i ramadera per excel·lència. 

Una fira que es desenvolupa a la Plaça, al Mercadal, al Fossar i a un bon nombre de carrers del nostre poble. Enguany, per les circumstàncies de la covid-19, malauradament els carrers romandran buits, però si vos interessa, a les 11h pel Facebook de l’Ajuntament el nostre company redactor de Díngola, Joan Vanrell i Torelló, vos proposa un recorregut pels espais del mercat i la fira de Sineu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: