Màscara obligatòria a partir de dilluns 4 de maig al tren

Avui, Transports de les Illes Balears (TIB) ha fet pública la obligació de dur màscara per viatjar en tren, autobús o metro.

A partir de dilluns 4 de maig tots els usuaris que agafin el bus, el tren o el metro per als seus desplaçaments hauran de fer-ho amb màscara de protecció. La tornada esglaonada a la feina, que comença la setmana que entram, preveu un increment en l’ús del transport públic. TIB demana a la ciutadania l’ús obligatori de la màscara protectora quan viatgin en transport públic i recorda que han de mantenir, sempre que sigui possible, la distància de seguretat dels 2 metres.

Dilluns 4 i dimarts 5 es repartiran màscares en els principals punts de sortida de transport públic de Mallorca.

Aquesta nova mesura s’afegirà a les que ja estan previstes des del principi del confinament, com ara viatjar de forma individual, evitar l’ús d’efectiu viatjant amb la Targeta Intermodal o deixar sempre lliures les dues files més properes al conductor dins del bus del TIB. Des del principi de l’estat d’alarma, s’ha reduït la capacitat màxima dels busos per a garantir una distància mínima de seguretat entre els usuaris.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: