El C.E. Sineu ja organitza la temporada 2020-2021

Encara no s’ha resolt com acabarà la temporada 2019-2020 per al futbol federat no professional, tot i que pareix ser que la RFEF acceptarà la proposta de la Comissió de Presidents Territotials que consisteix en donar per acabada la temporada sense descensos.

Mentre, el C.E. Sineu ja treballa per a la temporada 2020-2021 i ja ha acordat la continuitat dels coordinadors esportius del Club, Maties Ramis i Tomeu Xavier, per a seguir desenvolupant el projecte esportiu.

També s’ha renovat el cos tècnic de l’equip de Preferent, encapçalat per Amador Gacias. Estarà acompanyat pels següents membres: segon entrenador: Tomeu Xavier; preparador físic: Joan Martí “Zurdo”; delegat d’equip: Miquel Parets; delegat de camp: Guillem Ferriol “Will”.

Aina Ramis deixa les funcions de fisioterapeuta, per raons laborals, i Pep Joan també deixa les tasques de segon entrenador del Preferent i d’entrenador de l’equip aleví de primera regional, per motiu d’estudis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: