La Sala repartirà màscares a partir de demà divendres per a persones empadronades a Sineu

Demà divendres, 22 de maig, l’Ajuntament de Sineu inicia el repartiment de la primera remesa de màscares que d’ençà d’ahir anuncia a través de les xarxes socials. El repartiment es realitzarà divendres 22, dilluns 25 i dimecres 27 de maig, entre les 16 h i les 18 h, al Teleclub. La Sala en prioritazà el repartiment a unitats familiars amb menors de 14 anys o majors de 70 anys i només en donaran a persones inscrites al cens municipal. Permetran que una persona reculli les caretes de tota una unitat familiar.

Donaran una careta reutilitzable per persona amb la finalitat de facilitar el compliment de l’ordre ministerial que obliga a emprar màscara en via pública i espais tancats oberts al públic quan no sigui possible de mantenir una distància de seguretat de dos metres.

L’Ajuntament es refereix amb agraïment en el seu comunicat a les persones que han col·laboran en la confecció d’aquests elements higiènics, ara obligatoris.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: