El ‘Circ a la fresca’ del Circ Bover comença la seva gira pels pobles de Mallorca

El Circ Bover ha estrenat, aquest divendres 29 de maig, al Port de Pollença el seu nou espectacle ‘Circ a la Fresca’. Es tracta d’una proposta cultural pionera a nivell estatal pel seu protocol adaptat a les mesures de seguretat que estableix l’estat d’alarma decretat arrel de la Covid-19.

La nova carpa de circ, adaptada especialment per a l’ocasió, s’ha desplaçat des de Sineu fins a la localitat costanera per a oferir un espectacle totalment nou amb el qual la companyia festeja els seus quinze anys de trajectòria per les places dels pobles de Mallorca.

‘Circ a la fresca’ és una proposta cultural que ofereix a la població la possibilitat de gaudir de les arts del circ en directe malgrat estar en fase de desescalada i amb les restriccions que comporta. Les entrades, que han de reservar-se amb antelació, en el cas de Pollença es van esgotar en tan sols quatre hores.

El director artístic del Circ Bover, Tià Jordà, es felicita per l’èxit i el bon acolliment que ha tingut el projecte, “La gent té ganes de passar-lo bé després d’aquests durs mesos de confinament. En el cas de Pollença hem tingut una llista d’espera de més de 60 persones. Agraïm al públic el seu afecte”.

Pollença és la primera parada d’aquesta gira que seguirà pròximament el 26 de juny a Álcudia, el 12 de juliol a Andratx i la companyia ja ha anunciat que en breu anirà anunciant més localitats i les seves dates.

‘Circ a la fresca’ neix per a celebrar el 15è aniversari del Circ Bover. La proposta busca retornar als orígens, amb un espectacle especialment creat per a donar solucions als ajuntaments que volen programar espectacles durant el procés de desescalada.

Tià Jordà destaca que la posada en escena condueix al públic a viure els moments més importants que la companyia de circ ha viscut en aquests quinze anys, “Contem la nostra història alhora que rendim un homenatge a la figura de l’artista”.

Una proposta cultural, amb la qual el Circ Bover vol ajudar a retornar l’alegria a tots els pobles de l’illa després d’aquests mesos de dur confinament. L’espectacle recrea a cel obert el circ de tota la vida, respectant el simbolisme, amb un espectacle divers, divertit i original, amb música en directe i que comptarà amb una selecció d’artistes mallorquins que els han acompanyat durant aquest llarg camí.

Segons l’experiència pròpia de la companyia en moments difícils el circ és la millor manera de fer arribar l’alegria i la il·lusió a les nostres places, i d’inspirar que el futur pot ser millor i més màgic.

Per a contemplar l’espectacle és imprescindible tenir entrada reservada i confirmada per l’organització. No es podrà accedir sense entrada per a evitar aglomeracions i és obligatori l’ús de la màscara, tant a l’arribada com durant la representació.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: