La parròquia de Sineu celebra el cinquantenari de l’ermita

Demà diumenge 31 de maig farà 50 anys de la benedicció del Santuari de la Verge Poderosa a sa Rota de ses Rieres, a poc més d’un quilòmetre del nucli urbà. Una fita en la religiositat sineuera que s’havia iniciat anys abans amb la deixa de la finca , amb aquesta finalitat, per part de Maria Mestre i Matas. L’obstinació del pare Esteve Pons i l’esforç de molts sineuers feren possible la construcció d’aquest petit santuari (per a més informació consultau la Díngola núm. 36).

Encara que l’estat d’alarma encara vigent no permetrà celebrar-ho de la manera que havia previst el consell parroquial, el rector Guillem Feliu ha optat per traslladar aquest dissabte la imatge de la Verge Poderosa a l’església parroquial i celebrar l’efemèride amb els feligresos que assistiran a la missa a les 19 h.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: