Segon Ple telemàtic i primer transmès en directe per la xarxa

Avui s’ha celebrat el segon Ple telemàtic de la història política municipal i el primer que s’ha pogut seguir en directe per Facebook live, amb una punta de 30 seguidors.

El Ple ha començat amb un minut de silenci en memòria de les víctimes del virus COVID19.

S’ha acordat suspendre durant l’estat d’alarma la taxa de l’ocupació de la via pública per enderrocs, bastiments, contenidors, sacs, barreres, puntals o qualsevol altre que serveixi de suport a la realització d’obres.

També s’ha suspesa per a tot l’any la taxa per ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires i altres elements anàlegs amb finalitat lucrativa. Això afecta a l’ocupació de les terrasses dels bars i restaurants.

Un altre acord ha estat sobre les gratificacions pels serveis extraordinaris del personal funcionari i les hores extraordinàries del personal laboral de l’Ajuntament de Sineu.

La Policia cobrarà les hores extres diürnes (de 8,00 a 22,00) a 30,00 €/hora i les hores extres nocturnes (de 22,00 a 8,00) a 35,00 €/hora. Aquest valor s’aplicarà a tots els policies de la Mancomunitat que prestin serveis extraordinaris a altres municipis del Pla, d’acord amb un conveni signat amb tots els municipis de la Mancomunitat del Pla.

La resta del personal funcionari i el personal laboral cobraran l’hora extra diürna a 20,00 €, l’hora extra nocturna a 30,00 €, l’hora extra diürna en festiu a 25,00 € i l’hora extra nocturna en festiu a 35,00 €.

Tots els punts del Ple s’han aprovat per unanimitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: