Nova tongada de màscares de l’Ajuntament

A partir de demà, 2 de juny, tornaran a repartir màscares higièniques al Teleclub. La nova remesa es lliurarà demà i dijous que ve, dia 4, entre les 16 h i les 18 h, al Teleclub. La Sala, com l’altre pic, prioritazà el repartiment a unitats familiars amb menors de 14 anys o majors de 70 anys i només en donaran a persones inscrites al cens municipal. Permetran que una persona reculli les caretes de tota una unitat familiar. Donaran una careta reutilitzable per persona amb la finalitat de facilitar el compliment de l’ordre ministerial que obliga a emprar màscara en via pública i espais tancats oberts al públic quan no sigui possible de mantenir una distància de seguretat de dos metres. Les caretes són de tela, fetes manualment per voluntaris.

Els avisos per a la recollida de màscares han estat donats d’un dia per l’altre mitjançant les xarxes de la Sala. Fins al moment se n’han repartides més de dos milenars, cosa que demostra que la notícia ha corregut de boca a boca (o mòbil a mòbil) de forma prou eficient, vist el poc marge de temps amb què la població ha estat avisada.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: