Un policia resident a Sineu no pot sortir de Perú

Foto: Última Hora

El diari Última Hora publica una notícia d’un Policia Local d’Alcúdia, Diego Fuentes, que es troba a la selva amazònica de Perú amb la seva parella que és indígena nativa d’allà. Eren a Perú per a visitar la família i quan estaven a punt de tornar, va esclatar la pandèmia.

Diego i la seva parella resideixen a Sineu i la seva situació és dramàtica ja que Diego té els símptomes del coronavirus i no hi ha mitjans per desplaçar-se a la capital per a prendre un vol cap a Espanya. També, on es troben, no hi ha les condicions higièniques ni sanitàries per atendre’l.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: