Dia 18 Xurí, Maribel Servera i Macià Ferrer faran gloses al poliesportiu

Dia 18 de juliol els glosadors Macià Ferrer, Maribel Servera i Mateu Xurí seran a Sineu a fer gloses.

El bar Moments del poliesportiu ha organitzat una glosada, una de les primeres que es tornaran a fer després de l’estat d’alarma, amb els tres grans i coneguts glosadors. Tots tres han col·laborat des de l’Associació de Glosadors de Mallorca en el concurs que organitza cada any per les Festes d’Agost aquesta revista, en memòria del glosador sineuer Gabriel Buades i Real Parreta (1831-1910), Biel Parreta. Enguany, per la dificultat de controlar bé l’assistència amb seguretat a l’acte, l’OCB de Sineu hem decidit suspendre la festa anual que celebra la nostra associació i la revista Díngola. Hauríem celebrat també la setena edició del Concurs de Gloses “Biel Parreta”. Per això, aquesta serà una bona ocasió per a retrobar-nos amb els tres mestres de la poesia improvisada al nostre poble, i una gran oportunitat de passar una bona vetlada en vista de la moderada activitat festiva i cultural que hi haurà aquest estiu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: