51 alumnes de l’IES Sineu han començat la “selectivitat”

Foto: Diario de Mallorca

Avui han començat les proves de batxillerat d’accés a la universitat (PBAU), conegudes popularment com la “selectivitat”.

El nombre d’alumnes de les Illes Balears supera els 5.500, xifra que representa un augment d’un 30 per cent respecte de l’any passat. D’aquests, 51 són alumnes de l’IES Sineu.

L’organització de les proves d’accés a la Universitat d’enguany ha estat molt més complexa que altres anys per garantir la seguretat sanitària dels participants, mantenint el rigor i la qualitat acadèmica i garantint la igualtat de condicions per als alumnes. Per això, entre d’altres mesures, a Mallorca s’han habilitat sis espais fora de Palma: l’Auditori de Peguera, la Fàbrica Ramis (Inca), el poliesportiu d’Alcúdia, l’antiga terminal de l’aeroport de Palma, el poliesportiu de Manacor i l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar.

Els alumnes de l’IES Sineu fan les proves a la Fàbrica Ramis d’Inca. A més d’aquests 51 alumnes que han cursat segon de batxillerat, n’hi ha 3 més que fan les proves per a pujar nota. Les proves es faran durant tres dies, fins dijous.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: