Mesures més restrictives per a controlar els contagis: reunions de fins a 15 persones dins locals o 30 al carrer

La Conselleria de Salut ha fet públiques una sèrie de mesures en la direcció de restringir les mesures que aplicam des de la fi de la darrera fase de desconfinament. D’aquí en endavant i fins a nova ordre les reunions familiars o socials hauran de ser amb un màxim de 15 persones en espais tancats i de 30 en espais oberts. Això inclou festes, dinars i sopars o similars.

La Conselleria ha dictat que siguin prohibits els grups de persones per a consumir alcohol en via pública o espais públics (fet que es coneix com a “botellón“). Per a noces, vetles i altres celebracions per l’estil no els afectarà la restricció i s’hi permet un màxim de 250 persones en espais oberts i 150 a l’interior dels locals.

Aquestes noves mesures extraordinàries han estat preses en vista de la incidència de brots de contagi en aquest tipus celebracions (reunions familiars i socials, i oci nocturn en via pública), un 67% del total a les Balears.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: