Rafel Sastre, campió de Balears elit de bicicleta de muntanya XCO

Ahir es va disputar a Peguera una prova de BTT puntuable per a la Challenge Illes Balears i a la vegada per a determinar els campions de Balears de BTT en la modalitat XCO (Cross Country Olympics), que és una prova de rally caracteritzada per ser tècnica i explosiva.

El corredor sineuer Rafel Sastre, de l’equip Cycling Planet, va ser el segon de la classificació absoluta i el guanyador de la categoria elit, només superat pel corredor júnior Francesc Barber, ciclista ciutadellenc que pertany al millor equip de l’estat espanyol de BTT, el Primaflor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: