Tolo Florit i Juan Gabriel Ferriol destaquen en els campionats de Balears de golf

En el recent campionat de Balears sènior individual de golf, Tolo Florit, Mallorca Puntiró, es va proclamar subcampió, només superat amb un cop menys pel seu company d’equip Francisco Romo. El campionat es va disputar en el recorregut Oest del Golf Son Antem. Un total de 87 golfistes participaren en el campionat.

Mentre, aquest cap de setmana s’ha disputat en el Capdepera Golf el campionat de Balears individual absolut, amb una actuació destacada del jove golfista sineuer Juan Gabriel Ferriol, de l’equip Pula, que s’ha classificat en la vuitena posició. En aquest mateix campionat, Tolo Florit s’ha proclamat subcampió de segona categoria Scratch (17è classificat absolut).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: