Naüm, un projecte encapçalat per una monja sineuera

Avui han anomenat molt pels mitjans el projecte Naüm, de Son Roca (Palma), que des de l’any 2000 ofereix un espai i activitats socioeducatives per a joves amb risc d’exclusió social. El motiu de l’aparició en molts de mitjans insulars i estatals és per mor de la visita que hi han fet els reis d’Espanya, durant la seva tradicional estada a Mallorca, enguany en ple huracà de descrèdit de la institució monàrquica.

Les autoritats i responsables de Naüm amb la família Borbón-Ortiz.

Visites dels hereus de Joan Carles de Borbó a banda, Naüm és una de les organitzacions no governamentals que més feina han fet aquests darrers anys amb el jovent de l’extraradi de ciutat. L’entitat, que gestiona entre d’altres un centre de dia, va néixer per l’impuls de la parròquia de Sant Roc i de les Germanes de la Caritat. De fet, una de les principals promotores n’és la monja sineuera Margalida Jordà Bernada, que actualment n’és directora general.

Margalida Jordà, germana de la Caritat i directora general de Naüm.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: