La recaptació de les Nits a la Fresca s’ha entregat als Serveis Socials de Sineu

El batle, Tomeu Mulet, i la regidora de Salut, Família i Benestar Social, Rosana Rebassa, han fet entrega de la recaptació de les Nits a la Fresca a la coordinadora dels Serveis Socials de Sineu, Iolanda Cirer. En total s’han entregat 1.050 €. Aquesta activitat, la recaptació de la qual ja es va anunciar que aniria destinada a finalitats socials, ha permès conjugar solidaritat, cultura segura i promoció local.

Aquestes sis nits culturals van comptar amb l’assistència d’unes nou-centes persones. Tots els esdeveniments es van dur a terme amb aforament limitat, distància de seguretat i les corresponents mesures preventives contra el coronavirus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: