Avui fa 7 anys que publicarem la nostra notícia més influent, que va rebre 20.000 visites en poques hores, i va ser enllaçada per VilaWeb

Aquesta era la portada de VilaWeb, el 28 de desembre de 2013.

Avui fa exactament 7 anys de la publicació del post a dingola.net que ha rebut més visites. Va ser aquest (fes clic). La ‘Guia per a assistir a la manifestació del 29S’ ꟷuna guia que va elaborar DíNGOLA, donant algunes pautes per assistir a la manifestació contra el TILꟷ va ser citada, enllaçada i posada en portada del diari digital VilaWeb, el dia abans de la manifestació (ho diguérem aquí, fes clic). La noticia de VilaWeb (fes clic) deia que «La revista trimestral de Sineu, Díngola, ha publicat un manual d’instruccions per la convocatòria de demà», i adjuntava tot el text i enllaçava a la noticia del nostre portal.

En un grapat d’hores DíNGOLA va rebre prop de 20.000 visites. I és que la guia, orientada inicialment als sineuers per facilitar-los l’assistència a la manifestació, va ser aprofitada per molta gent de municipis de tota l’illa, va ser dispersada a través de milers de missatges per grups de Whatsapp o comparticions a les xarxes socials, i es va viralitzar.

VilaWeb és el portal informatiu més antic dels Països Catalans, impulsat pels periodistes Assumpció Maresma i Vicent Partal (el qual va ser convidat per l’OCB Sineu fa uns anys). És considerat un portal progressista, innovador i de defensa del marc dels Països Catalans. El seu portal web ha estat durant molt de temps el més visitat dels mitjans de comunicació en llengua catalana.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: