Un vídeo de Joan Coll explicant com fer olives trencades quasi es viralitza

En aquest enllaç (feu clic) podreu veure un vídeo de Joan Coll que, tot i que no pugui dir-se que s’ha fet viral, sí que pot afirmar-se sense matisos que ha estat un èxit a Facebook. El vídeo, publicat fa quatre dies, el 10 d’octubre, ha aconseguit 177 comparticions. Coll només té 145 amics a aquesta xarxa social, però es veu que alguns dels contactes compartiren el vídeo, que a la vegada va ser compartit pels contactes dels contactes.

Joan Coll, explicant com fer olives trencades.

Coll és defineix com a empaltador d’arbres. El vàrem treure a la Díngola digital el 2014, perquè havia de sortir al programa d’IB3 Uep com anam! (feu clic aquí). I pel que fa a la Díngola en paper, Joan Coll va ser protagonista de la pàgina 28 de la Díngola de maig del 2011 (vegeu foto adjunta).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: