Han començat les competicions d’equip

Tot i l’estat d’alarma i el toc de queda decretat, les competicions d’equip han començat segons el calendari previst i amb el format adaptat a la situació sanitària i complint amb totes les mesures sanitàries establertes.

Alguns equips del C.E. Sineu ja disputen la Copa Federació de Futbol. És el cas dels equips juvenil, cadet i infantil, que aquest cap de setmana han disputat partits de la primera volta o de la segona. També ha començat la lliga l’equip de Preferent que ha disputat el primer partit al camp del Cala Millor amb el resultat advers de 3-2. El proper cap de setmana jugaran els dos mateixos equips al camp de Son Matgí.

L’equip de futbol sala Sineu Atl – Molí den Pau Joves d’Inca, de Tercera Divisió, ha disputat el seu primer partit de lliga com local però al pavelló municipal Sa Creu d’Inca. El resultat del partit va ser de 4-5 a favor de Ibiza Futbol Sala. El proper partit l’equip sineuer visita el camp de Urbanitzacions Grupo Osa.

Un altre esport que també ha començat les competicions és el bàsquet. L’equip júnior masculí ha visitat el camp de Sa Pobla B. Dissabte que vé juga contra el mateix rival al pavelló de l’IES Sineu a les 19,30 h. Dissabte que vé també començarà la competició l’equip infantil masculí que s’enfrontarà al Imprenta Bahia San Agustin, a les 17,30 h al pavelló de l’IES Sineu. I el diumenge, l’equip cadet femení s’estrena a la pista de Sa Pobla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: