L’Ajuntament de Sineu baixa la taxa de residus

Central d’incineració de TIRME.

En un ple extraordinari celebrat ahir vespre per via telemàtica, l’Ajuntament de Sineu va aprovar una baixada de la taxa de fems per a particulars. En una nota de premsa l’equip de govern explica que «la reforma de l’ordenança fiscal reguladora dels residus urbans s’ha realitzat per adaptar-la a les noves circumstàncies econòmiques i per donar un impuls als comerços i negocis de Sineu, i rebaixar la pressió fiscal de tota la ciutadania».

La baixada de la taxa de fems, ja havia estat anunciada fa uns mesos, i afecta tant a negocis com a particulars, i pot variar entre un 5 i un 10 per cent. La reducció de la quota s’aplicarà tant a la tarifa ordinària com a la tarifa reduïda dels contribuents acollits al programa d’inspecció tècnica de residus (ITR).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: