Magdalena ‘Remirada’: «dissabte farem un ‘Contrallum’ virtual, però els propers mesos el volem fer permanent»

Com era previsible, enguany no hi haurà Contrallum. O al manco, un Contrallum com estàvem acostumats els anys anteriors. Ahir 11 de novembre va fer cinc anys del primer. Però la pandèmia ha fet impossible la celebració del 5è aniversari.

Díngola ha parlat amb una de les organitzadores, Magdalena Genovart Remirada, que ha informat que la d’enguany –aquest dissabte– serà un Contrallum virtual, com ho és tot ara. Segons Genovart, «dissabte obrirem un perfil a les xarxes socials –a Instagram en concret– on tots els interessats podran penjar les seves aportacions». Des de l’organització es demana que «els usuaris facin els seus ‘raconets il·luminats’ –a casa, al balcó, al corral, al carrer davant ca seva, etc.–, o pengin fotos o vídeos relacionats amb la llum, o pengin fotos d’anys anteriors, en els seus perfils de les xarxes socials, i vagin omplin les xarxes amb motius de ‘Contrallum’».

De tota manera, el Col·lectiu Contrallum, que ja és organització, ha parlat amb l’Ajuntament de Sineu perquè vol fer que, al manco 11 racons del poble, il·luminats en sessions anteriors, quedin d’alguna manera establerts en la memòria col·lectiva o per als visitants turistes. Què vol dir això? Què s’estan cercant maneres de que a certs racons del poble, Contrallum perduri durant tot l’any, encara que sigui virtualment.

Genovart ha volgut agrair com sempre la disposició i entusiasme que ha mostrat el poble en cada sessió de la festa de la llum i el silenci.

Contrallum havia anat agafant fama, i era un esdeveniment clau en el calendari cultural d’hivern a Mallorca.

DISSABTE: Compartiu amb el hashtag #contrallumsineu o enviau les vostres fotos al correu contrallum.contrallum@gmail.com

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: