La botiga a granel del Carrer d’Avall comença dur verdura ecològica

La nova botiga a granel Bio Granel Market situada al Carrer d’Avall amplia l’assortit de productes i ara també ven verdura i fruita ecològica de temporada. L’establiment comencà a funcionar fa unes setmanes, un temps durant el qual les dues sòcies que la posaren en marxa, han anat engrandint l’oferta d’articles. Venen arrossos, llavors, farines, llegums, pasta i espècies d’alta qualitat i a pes: “així només te’n dus el que necessites”, diu Anna Putzolu, “i no tudes menjar que, tanmateix, acaba agafant papalló quan l’estotges”. A més, l’impacte sobre el medi ambient és molt menor amb aquesta fórmula perquè no s’empren envasos.

Les copropietàries del local, Anna i Giusi, són dues italianes residents a Sineu des de fa anys. Anteriorment havien regentat l’hotelet Sa Barcella, però amb l’esclat de la pandèmia, el negoci deixà de ser viable.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: