El Ciclop 2020 dona el 100% de la taquilla als Serveis Socials de l’Ajuntament de Sineu

El Festival de Teatre Visual de Sineu, Ciclop 2020, ha donat el 100% de la recaptació de taquilla d’aquesta cinquena edició, un total 2.528 €, per tal de reforçar els Serveis Socials de l’Ajuntament.

“Sabem que amb la crisi de la covid-19 hi ha algunes persones de Sineu que estan passant per dificultats econòmiques. Per això, l’organització del Ciclop ha volgut posar el seu granet d’arena per reforçar el suport social i contribuir a ajudar aquestes famílies”, afirma la codirectora del festival, Marta Barceló. 

“Des de l’Ajuntament estem molt agraïts d’aquesta aportació als Serveis Socials per a la gent de Sineu que més ho necessita. Que s’hagi pogut celebrar una nova edició del Ciclop i que a més a més hagi estat solidària és una gran notícia per al poble”, declara Tomeu Mulet, batle de Sineu.

El V Festival de Teatre Visual de Sineu va tenir lloc de l’11 al 13 de setembre del 2020 amb una assistència molt propera al 100%, malgrat les restriccions d’aforaments degudes a la normativa que ha provocat la crisi sanitària de la covid19.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: