Un equip sineuer de golf triomfa pels camps de Mallorca

Foto: Thecorporate.com

L’equip Germans Florit-Sineu Team participa a la vuitena edició del torneig TheCORPORATE Golf Cup que es disputa a dos camps: el Maioris Golf i el Golf Park Mallorca de Puntiró. Hi participen un total de 22 equips.

L’equip sineuer debuta en aquest torneig i en la primera sessió, celebrada el passat diumenge 29 de novembre, va quedar el primer d’un total de 12 equips, en el camp de Puntiró, mentre que al camp de Maioris hi participaren 10 equips. La competició continuarà el proper 12 de desembre i els equips que jugaren al camp del Punitró ho faran al camp de Maioris i viceversa.

L’equip sineuer està capitanejat per Biel Ferriol i compost pels golfistes: Xisco Mulet, Xisco Gelabert, Pere Joan Florit, Juan Gabriel Ferriol, Tolo Florit, Jaime Rodríguez, Joan Bernat Oliva i Toni Martí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: