Gent per Sineu denuncia que l’Ajuntament incorpora un nou complement fix en les retribucions de la Policia Local

Gent per Sineu (GxS) critica que s’augmenti el salari de la Policia Local, en uns moments en els que probablement es congelaran els sous dels funcionaris, així com s’han vist reduïts els de molts treballadors, per la brutal crisi econòmica que patim i que anirà en augment. En una nota de premsa el partit diu que «no sabem quin qualificatiu donar-li», a aquesta pujada de salari.

El màxim partit de l’oposició considera un excés que es paguin 100 euros per canvi de torn. Això significa que, per 2 torns mensuals, un policia local de Sineu cobrarà fins a 200 euros més.

GxS diu en el seu comunicat que «entenem és que l’actual equip de govern ha anat a una negociació amb la Policia Local no per satisfer una necessitat vertadera de l’administració, sinó per satisfer el desig de la Policia d’apujar-se el sou 200 €, increment que venen demanant des de la legislatura passada».

El comunicat de GxS acaba demanant a l’equip de govern la relació anual de canvis de torn, per poder calcular quan costa a cada contribuent sineuer aquesta mesura, en cas que institucions supramunicipals no revoquin l’acord.

Vegeu seguidament el comunicat sencer de GxS:

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: