Mariona Jaume Camps guanya el Certamen d’Art Jove 2020 de dansa

La ballarina sineuera, Mariona Jaume Camps, de 22 anys ha guanyat el Certament d’arts escèniques d’Art Jove 2020 amb la dansa contemporània “Intacta”, creada i interpretada per ella mateixa. Ha compartit el premi amb la peça de teatre “Intentant travessar el mar”, de Mar Fiol, i la dansa espanyola “Acció-reacció” de Verónica Luque i Elena Arraez.

Mariona Jaume Camps viu a Madrid i té el Grau Superior de Dansa del Conservatori Superior de Dansa “María de Ávila” de Madrid. Actualment estudia un Màster de Gestió Cultural a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

Mariona va començar a crear la peça de dansa contemporània “Intacta” l’estiu del 2018 en una residència- creació convocada per la Companya Nacional de Dansa. Es tracta d’una dansa interpretada només per ella. Enguany, una vegada acabats els estudis de grau superior, ha tengut temps per presentar-se a l’edició 2020 que cada any convoca l’Institut Balear de la Joventut, que pertany a la Conselleria d’Afers Socials i Esports.

La durada de l’obra de Mariona és de 6 minuts. Primer va presentar un vídeo al certamen i després, una vegada seleccionada com semifinalista, va interpretar l’obra al Teatre Xesc Forteza de Palma, sent guardonada com finalista.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: