[Xafarderum] Pablo Carbonell feia el turista pel Mercat de Nadal

Ahir diumenge encara poguérem veure qualque extern que s’animà a pegar un bot a Sineu cridat pel Mercat de Nadal, inclús qualque turista (és segur que ben pocs) que hi trobà animació i una mica de parèntesi ociocultural abans del que, molt probablement, serà la tercera onada mallorquina de la pandèmia. Un d’aquests turistes, que per ventura passà desapercebut, fou l’artista (cantant, humorista i actor) Pablo Carbonell, molt conegut com a cantant de Toreros Muertos. I per si ningú el va afinar per Sineu, ell mateix en deixà constància en el seu compte d’Instagram, on parlava dels records de jovenesa que li vengueren al cap en veure una comediant amb xanques “en el Mercadillo de Sineu“.

https://www.instagram.com/p/CIvC8CRlqxx/?igshid=nre0fmw0p64

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: