[FOTONOTÍCIA] Na Filomena i la covid19 deixen Sineu com un desert

La depressió meteorològica Filomena (que ha cobert de neu la major part de la Península) ha afegit al banyat. Si les darreres restriccions (fes clic aquí) establertes pel govern per fer front a la pandèmia ja havien suposat una estocada forta per bars i restaurants, el fred ha fet la resta i, avui horabaixa, poca gent es veia pel carrer o, tampoc, caminant pel vial.

Demà podria estar ennuvolat a Sineu, i per tant no ploure, cosa que afavoriria que alguns establiments de restauració poguessin obrir les terrasses, abans del tancament per dues setmanes que s’imposarà dimarts. A partir de dilluns tornarà ploure i les temperatures mínimes acostar-se als zero graus.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: