[CARTES DELS LECTORS] Vacunació massiva a Balears ja!

El virus de la Covid19 ha superat totes les nostres expectatives i ha despertat les nostres pors i inseguretats més profundes. Estem en una situació d’emergència sanitària mundial, i vacunar és vital per salvar vides. La vacunació és la nostra única oportunitat de supervivència i del seu procés depèn el futur de milers de persones.

El procés de vacunació ha de ser una responsabilitat de tots: de la sanitat pública, però també amb la col·laboració de la sanitat privada i de, fins i tot, el teixit empresarial, que veu amb desesperació com la “desídia” de les autoritats i de l’organització de la sanitat pública faran malbé les esperances de recuperar l’activitat –ja agonitzant–.

Donada la situació de crisi sanitària, que esquitxa la resta d’esferes, ens veiem amb l’obligació moral com a ciutadanes d’impulsar una iniciativa de vacunació massiva real. El nostre objectiu és que es posin a la nostra disposició tots els recursos necessaris, així com fer una crida a tots els col·lectius competents per poder dur a terme una vacunació massiva en uns temps aproximats als d’alguns països-model en aquest tema.

Ana María Rey Carricondo

Més cartes dels lectors, aquí (fes clic).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: