Marta Bergas, periodista d’IB3 i companya de Díngola, vetada a un acte públic per la seva empresa

Ahir la nostra companya Marta Bergas va ser protagonista involuntària d’un fet que sorprèn per inverosímil. Havia de participar a un col·loqui organitzat per l’Escola de Mallorquí de Manacor sobre llengua catalana i mitjans de comunicació, cosa que no va poder fer per mor que era convidada com a “periodista d’IB3” i l’empresa subcontractista per la qual fa feina no li va permetre anar-hi amb aquest càrrec.

Aquest tecnicisme va causar bastant de rebombori a les xarxes socials, especialment quan el comitè d’empresa dels treballadors d’informatius d’IB3 ho va publicar pel seu perfil de Twitter. La feta va ser relacionada pel comitè i per altres usuaris de la xarxa com a fet absurd i paradigmàtic amb la situació laboral de molts de treballadors de la televisió pública de les Balears, que fan feina a empreses externes per als informatius d’IB3. El comitè i molts de periodistes que veim cada dia als informatius fa anys que reivindiquen la internalització.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: