Sant Antoni confinat

Amb les festes de Sant Antoni suspeses ja podem dir que tot un cicle anual de festes haurà estat anul·lat per la pandèmia. Tot? Bé, segons com es miri. Certament el que podem dir és que haurem fet un any de festes diferents gràcies als grups i institucions que han volgut mantenir la festa i l’alegria amb les garanties de seguretat i tota quanta prevenció ha estat necessària. Demà hi hauria a Sineu beneïdes i fogueró, amb un correfoc dels Dimonis de la Cova del Fossar; no haurà pogut ser però el grup de dimonis pirofílics ens ofereixen un joc d’imatges sobre “què fa un dimoni quan no fa correfoc?” Podeu veure’ls al déu perfil d’Instagram o al Facebook, la imaginació i les ganes de festa us faran fer qualque rialla! Molts d’anys!

https://instagram.com/dimonisdesacovadesfossar/

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: