Sineu és el millor poble: ho diuen els oients d’Ona Mediterrània

Sineu és millor que Fornalutx, Alcúdia, Pollença i Montuïri. A aquests municipis “es va enfrontar” en el concurs de Som Divendres, programa d’Ona Mediterrània. En la primera ronda Sineu s’enfrontava amb Fornalutx, a la següent amb Alcúdia, i finalment amb Pollença, fins arribar a la final, divendres passat –fes clic aquí per veure notícia a Díngola–, en la que va haver de mesurar forces amb Montuïri.

La competició va ser organitzada pel programa de ràdio Som Divendres, que penjava l’enquesta a les stories d’Instagram i animava als seus oients a votar. El dia de la final va ser molt disputat, i a moments es posava per davant Montuïri, encara que al final Sineu es va fer amb el títol de millor poble de Mallorca, amb un justíssim 50’41% dels vots.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: