Díngola es suma al manifest contra el veto a mitjans de comunicació, després del succeït a la manifestació dels restauradors

Els promotors de la manifestació no autoritzada d’una part de la restauració varen vetar el dret d’informació a alguns mitjans de comunicació, com l’Ara Balears o IB3.

Diaris impresos i digitals, publicacions de premsa forana, emissores de ràdio, agències de notícies i televisions de les Illes Balears, han signat una declaració en la qual es comprometen a rebutjar vetos a periodistes i rodes de premsa sense preguntes.

En un comunicat del Sindicat de Periodistes de Balears (SPIB) i de l’Associació de Periodistes de les Balears (APIB), critiquen els últims episodis de vetos en rodes de premsa a periodistes en funció dels mitjans en els quals treballen.

La setmana passada, els promotors de la manifestació contra el tancament de bars i restaurants van vetar l’entrada a periodistes de l’ARABalears i d’IB3.

La democràcia consolidada exigeix la llibertat total de premsa, i que el poble estigui informat sempre, perquè així pugui prendre les seves decisions. Això és vàlid per a qualsevol mitjà, i independentment d’afiliacions polítiques o ideològiques dels afectats.

Els signants

Han signat el compromís contra els vetos les següents publicacions: Ara Balears, Última Hora, Diari de Mallorca, Diari d’Eivissa, Menorca, RTVE, Canal 4, SER, Cope, Onda Cero, EsRadio, Ona Mediterrània, Ràdio Pollença, Ràdio Illa Formentera, EFE, Europa Press, Mallorca Diari, Diari de Balears, L’ESTEL, Nou Diari, Menorca al dia, Díngola, Felanitx TV, TV Serverina, De Franc, Ràdio Calvià, El Mundo Baleares, Cap Vermell…

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: