Acabades les obres d’una part del vial

Així ha quedat la primera fase de les obres d’ampliació de les voreres del vial. S’ha creat un passeig que va des del bar Ca’n Mikaleix fins a la Guàrdia Civil. S’han retirat els arbres que hi havia i seran substituïts per una paret vegetal que separarà el passeig de la calçada. Els arbres que hi havia anteriorment, s’han sembrat al CEIP Rodamilans i al Fossar.

Se sembraran plantes a la pastera que ha quedat entre l’aslfat i la voravia

Les obres han costat 90 mil euros. Segons el batle, Tomeu Mulet, estudien ara pressuposts per tal de licitar la segona fase de millora i embelliment del vial. En aquesta etapa, s’arreglaran les voravies que fan des de la Guàrdia Civil fins a la Plaça de s’Era.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: