L’Ajuntament presenta una guia d’ajuda per a víctimes de violència de gènere

L’Ajuntament de Sineu comptarà amb una guia de recursos per a víctimes de la violència de gènere. La guia ja és a la pàgina web, en breu es distribuirà en format físic diversos punts del poble perquè estigui a disposició de tothom.

Amb aquesta guia es pretén posar en coneixement a la població, especialment a les dones, dels serveis amb què poden comptar tant a nivell institucional. Es tracta d’una eina que recopila tots aquells recursos i serveis existents a on es poden dirigir les dones que es trobin en perill, necessitin assistència mèdica o requereixin informació o assessorament per a fer front a la seva situació.

Aquesta iniciativa ha estat desenvolupada gràcies a una convocatòria d’ajudes per a entitats locals per a projectes de foment i suport a la igualtat d’oportunitats i projectes de prevenció i intervenció davant les violències masclistes.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: