L’IES Sineu ret homenatge al professor Jaume Moragues

Un any després de la seva mort, la comunitat educativa de l’IES Sineu va retre, divendres dia 29, un sentit i merescut homenatge al professor Jaume Moragues.

Degut a la pandèmia, a l’acte només hi van poder assistir la família més propera i els companys amb qui Jaume va compartir prop dels vint anys que va treballar a Sineu, impartint la matèria d’Educació Física. L’acte va ser molt emotiu i es va recordar la gran persona i mestre que fou en Jaume, gràcies als escrits que van llegir tant els seus companys de Departament com la Direcció del centre.

Jaume era una persona apassionada en tot allò que feia, amant de la muntanya, del cinema, de la terra i de la mar, aquella mar que tant estimava i que tanta energia positiva li transmetia.

Tots aquells que hi eren presents varen recordar amb nostàlgia la darrera festa que varen celebrar a l’IES, per a celebrar el 20è aniversari del centre, festa on Jaume fou l’encarregat d’animar el ball amb les seves habilitats musicals.

Al mateix acte, es va inaugurar una nova zona del pati que s’ha redissenyat perquè sigui un espai per al record i la reflexió. S’han col·locat blocs de marès en semicercle, recordant una petita àgora, just al davant d’un arbre que varen sembrar i una escultura que han dissenyat alguns alumnes del centre i que properament es col·locarà al centre d’aquest espai.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: