Científiques visibilitzades per Pelopantón

Luís Resines, il·lustrador resident a Sineu que signa amb el pseudònim de Pelopantón, ha publicat un mapa amb la intenció de visibilitzar les dones que es dediquen a la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques. Avui, 11 de febrer, se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nina a la Ciència i ja fa dies que l’artista publica per la xarxa imatges d’aquest mapa on podem veure la imatge i el nom de les científiques de l’Estat espanyol i de les Illes Balears.

Pelopantón dedica molta part de la seva obra a la ciència i al medi natural per a diverses institucions relacionades amb la investigació científica com el CSIC, la UIB o l’Institut Espanyol d’Oceanografia. Dins aquest conjunt d’il·lustracions hi ha un especial espai dedicat a les persones de tots els temps dedicades a la ciència i, òbviament, mai ha deixat de banda les dones dedicades a la investigació i al progrés científic. Així, en vista de l’11 de febrer, va decidir de dedicar aquest mapa a les dones que han destacat en aquest camp relacionades amb el seu origen geogràfic.

Mapa de les dones STEM de les Balears, imatge del Twitter de @pelopanton

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: