Taller de policies tutor sobre ciberassetjament a l’IES Sineu

Sis policies tutor de Llubí, Sant Joan, Lloret, Manacor, Inca i Pollença han conclòs avui el primer programa de prevenció del ciberassetjament, a l’Institut de Sineu. El taller s’ha adreçat a alumnes de 1r i 2n d’ESO.

Es tracta d’un programa pilot de prevenció de riscos pel mal ús de les xarxes socials. Entre els seus objectius hi ha el de conscienciar l’alumnat sonre els perills i les problemàtiques derivades del mal ús que els adolescents fan de les noves xarxes socials, com és obrir-se comptes a Instagram o TikTok sense tenir l’edat mínima, fixada en els 14 anys.

Després de l’èxit obtingut amb aquest taller, la idea és fer tallers cursets també per a les famílies i arribar a tots els municipis de les Illes. Sineu ha estrenat el projecte gràcies a la feina conjunta dels policies tutors dels sis municipis esmentats. Cap policia de Sineu hi ha participat.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: