Comença la “desescalada”de la tercera onada

Avui, el Consell de govern ha acordat les noves mesures restrictives per a cada illa segons els nous nivell de protrecció. Mallorca, que passa al nivell 3, tendrà les següents restriccions:

1- Tot i que es manté el toc de queda a les 22 hores, les reunions socials, a partir de dimarts dia 2, deixen d’estar limitades a només un nucli de convivència i s’amplien a un màxim de sis persones de dos nuclis, tant a interiors com a exteriors.

2- Pel que fa a la restauració, la principal novetat és que es recupera el servei a terrasses de bars i restaurants. A partir de dimarts dia 2, es permetrà el servei a terrasses, que hauran de deixar de servir a les 17 hores, amb una capacitat del 50 % i taules de quatre persones de fins a dos nuclis de convivència diferents.

3- Pel que fa a l’àmbit comercial, s’incrementa la capacitat del 30 % al 50 % tant en el petit comerç com en grans superfícies. Les grans superfícies continuaran tancades els caps de setmana i festius. El tancament de tot el comerç es manté a les 20 h.

4- En l’àmbit esportiu i a partir de demà, la novetat és que es permet una major obertura de gimnasos, que fins ara només podien fer activitats dirigides de baixa intensitat, amb una capacitat màxima del 30 %, grups de sis i amb mascareta. També es podran fer activitats a les sales de musculació amb algun dels aparells (tots excepte els de càrdio), també amb un 30 % de capacitat, mascareta i tres metres de distància.

També a partir de demà, als esports d’equip, es permetran tres entrenaments amb contacte.

També s’amplia de 6 a 10 el nombre de persones que poden participar en activitats físiques a l’aire lliure, com les excursions.

5- A partir de demà, es permet la reobertura dels clubs de gent gran amb condicions molt estrictes: només poden obrir per activitats dirigides, d’un màxim de sis persones i sense servei de bar, entre d’altres.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: