[FOTOGALERIA]Duatló Sineu 2021

Avui s’ha disputat el duatló Sineu 2021 que ha suposat un test pel campionat de Balears que es disputarà dia 21 d’aquest mes a Peguera. Els guanaydors i guanyadores de les diferents categories han sigut: Miquel Angel Capó (sub23 i guanyador del duatló masculí), Francesc Xavier Gornals (absolut masculí), Juan Bautista Nadal Clar (veterà 1 masculí), Miquel Angel Salom (júnior masculí), Chloe Jodin (absoluta femenina), Joan Tur (veterà 2 masculí), Sara Jarillo (veterana 1 femenina), Alía Ibensadiken (júnior femenina), Rosa Salas (sub23 femenina), Marc Tomás (cadet masculí), Nora Romero (cadet femenina), Marc Fernandez (infantil masculí), Palma Boda (infantil femenina).

Dos atletes locals han participat al duatló: Rafel Amorós i Biel Gacias.

El club local d’atletisme, s’Esclat Club Sineu, ha col·laborat en l’organització i la seguretat de la prova, així com la policia local, la guàrdia civil, protecció civil i el servei d’ambulàncies. Nombrós públic ha presenciat la prova.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: