Nous negocis entre el Fossar i el polígon: forn, peixateria, bugaderia, energia…

Aquests darrers mesos s’ha vist un moviment de negocis cap a la carretera de Santa Margalida i Placeta dels Donants de Sang, ocupant aquells locals que tancaven i deixaven l’espai lliure, com hem anat informant puntualment a DÍNGOLA: una immobiliària, la dissenyadora Irene Peukes… Ara en aquesta barriada s’hi obri Pescamark, una peixateria –segurament els promotors han pensat que és bona idea aprofitar el lloc, per la proximitat amb la botiga que queviures ‘Agromart’– i, aviat, una bugaderia. En el lloc que va deixar la immobiliària que es va desplaçar un centenar de metres, ara s’hi ha obert una oficina d’un proveïdor d’electricitat, U Energia.

També hi ha moviment en el carrer d’Avall, entre la Plaça des Fossar i la Placeta de ses Germanies, on es reobrirà aquests dies un nou forn, allà on ja era el Forn de Maria. Serà d’un estil semblant al de PaNord.    

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: