[Fotonotícia] El llarg braç de cals Dametos

Avui de matí qui hagi passat per la plaça del Mercadal, coneguda també com la placeta de les Dides, haurà alçat el cap en veure la imatge d’una grua amb un braç ben llarg que sostenia una canastra de treball amb dos operaris. Feien feina part damunt les teulades de Son Garriga i Can Dameto, els dos casals que juntament amb les escaletes que s’enfilen cap a la riba configuren una de les estampes més conegudes del nucli urbà. Encara que de cada dia és, per sort, més habitual veure aquest sistema d’elevació per als treballadors del sector de la construcció, la imatge no passava per malla a ningú. Les imatges són preses per la nostra companya Malén Alomar.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: