Vola Vola Poesia. La poesia als carrers del poble

Un any més des de la Biblioteca Municipal de Sineu celebra el Dia de la Poesia, 21 de març, amb el “Vola Vola Poesia”. Si l’any passat va ser un recorregut virtual per mor de la pandèmia, aquest any ens conviden a fer un passeig i a cercar els diferents poemes que han “alliberat” per diferents indrets del nostre poble. Hi ha obres de poetes diferents, amb especial referència als que ens han deixat fa poc, com Joan Margarit, o altres que celebrarien el seu centenari de naixement com és el cas de Felícia Fuster. Els poemes van acompanyats d’una imatge de l’artista Bansky, on una parella asseguda a una terrassa vesteixen unes escafandres.

En aquest enllaç podreu descarregar el mapa del les diferents ubicacions: https://goo.gl/maps/94Kjw1VBXoXTfFaT6

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: