Sant Jordi amb la Biblioteca

La Biblioteca de Sineu ja ha començat a celebrar el dia dels llibres per antonomàsia, 23 d’abril, Sant Jordi. Han organitzat un programa d’actes, inclòs dins el que seran les Festes de Sant Marc i la Fira, que va ben carregat. Per això, compten amb la col·laboració, endemés de l’Ajuntament, de l’escoleta de la Rota, el CEIP Rodamilans, l’AMIPA de Rodamilans, l’IES Sineu i el Consell de Mallorca.

Rifen una panera literària; per a poder-la aconseguir han de passar per la Biblioteca durant el seu horari d’obertura i emplenar una butlleta de participació, entre dia 6 i dia 21 d’abril.

Dia 14 d’abril a les 17 h hi haurà la gimcana “Andersen i els llibres viatgers” per a famílies i infants de 8 a 12 anys.

Concurs de dibuix de Sant Jordi per als alumnes de Rodamilans, fins a dia 30 d’abril, i concurs Book Bento Box per als de l’Institut de dia 12 d’abril a 10 de maig.

De dia 19 a dia 23 d’abril, de 16 h a 19.30 h, fireta de llibres de vell al claustre de l’ajuntament. Entre aquests dies, també, hi haurà un Bibliotrívial.

Dia 19 d’abril, a les 19 h, club de lectura sobre Una pluja pertinaç, de Jaume Pons Lladó.

Per als més petits, contacontes de la Bruixa Ma-maduixa, dia 21 d’abril, i de la Fada Despistada, l’endemà dia 22. A les 17 h, com sempre.

Dia 23, Sant Jordi, faran espectacles teatrals per a cada cicle de Rodamilans. L’endemà, dia 24, hi haurà les tradicionals paradetes de llibres al Fossar. A les 12 h, Marino e Marini representaran La màquina gramòptica universal.

Finalment, dia 28 i dia 30 d’abril hi haurà contacontes.

Podeu consultar més detalladament el programa a les xarxes socials de la Biblioteca i al seu portal:

www.conselldemallorca.net/bibsineu o http://bibliotecamunicipalsineu.wordpress.com

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: