Educació i llengua a debat

Avui han publicat una conversa entre el professor algidí de l’IES Sineu, Delfí Mulet, conegut fora de les aules com a músic fent companyia amb la guitarra a Biel Majoral o amb S’Arrual Jazz Mort, i la mestra manacorina i coneguda glosadora Maribel Servera, qui ha col·laborat des de l’inici amb el Concurs de Glosa “Biel Parreta” que organitzam per les Festes d’Agost. Aquesta conversa forma part d’un conjunt de xerrades a dos que han publicat les darreres setmanes els estudis d’Ona Edicions Musicals.

A la conversa, sobre educació i llengua, parlen de la situació educativa i lingüística dels alumnes i professors de l’IES, en què es compara amb l’experiència de la glosadora, a una escola situada a un municipi costaner. Podeu veure’l en aquest enllaç:

https://youtu.be/FgkE9bCBsdo

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: