Joan Gelabert Miquel, Teco, ja teva la seva llamborda

Com ja vos vàrem avançar ahir, avui s’ha instal·lat una llamborda a Sineu per recordar Joan Gelabert Miquel, Teco, nascut el 10 de novembre de 1895 al carrer Rosa núm. 10 del municipi, que seria deportat el 1940 al camp de concentració de Mauthausen-Gusen, on va ser assassinat el 3 d’agost del 1941 a l’edat de 46 anys. Informació que recull l’historiador Gabriel Florit en el llibre Sineu. Fills il·lustres alternatius.

A l’acte han assistit el secretari autonòmic de Sectors Productius i Memòria Democràtica, Jesús Jurado; el batle de Sineu, Tomeu Mulet, el director general de Memòria Democràtica, Marc Herrera, i Maite Blázquez, representant de la Comissió de Fosses i de l’associació Memòria de Mallorca, entre d’altres autoritats. També ha assistit Maria Miquel Coll, familiar de l’homenatjat.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: