Sascha Weber guanya l’etapa reina i la general del Pla de Mallorca

Sascha Weber (Team Trek Vaude) ha arribat en solitari al Santuari de Cura amb 1 minut d’avantatge, la qual cosa li ha permès recuperar el lideratge de la general. El millor sineuer de l’etapa ha estat Rafel Sastre (Qromia CC) que ha arribat desè a 1 minut i 6 segons del líder. La bona etapa d’avui de Rafel Sastre li ha permès acabar el 12è classificat de la general. David Sintes (AC Sineu) ha perdut més de 2 minuts i ha acabat en el lloc 23è de la general. Llorenç Ferriol ha ocupat el 30è lloc de la general, Llorenç Soler el 32è i Victor Picó el 56è.

L’etapa d’avui s’ha caracteritzat pel mal temps, amb pluja, vent i fred. 78 ciclistes han creuat l’arribada del Santuari de Cura dels 125 que han pres la sortida. A la general només s’han classificat 57 ciclistes.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: